Irma Lok inspireert mensen en organisaties als procesbegeleider in sociale vernieuwing. ‘Anders leren kijken’ is haar insteek en houding die ze graag doorgeeft. Als je ruimte creëert en vertrouwen biedt, komt er op een organische manier van alles tot stand. Ze laat dit in de praktijk zien en ervaren door het zelf te doen.

Irma werkt graag in een omgeving waar mensen kiezen voor gemeenschappelijke waarden. Volwaardigheid, gelijkwaardigheid, vrijheid en eenheid zijn voor haar zelf de kernwaarden waaruit ze leeft en werkt. 

Samen met Petra de Vries verzorgt ze een workshop ‘Sociale Wijkeconomie’ over hun initiatief in Meppel. “We vinden het fijn dat we een bijdrage mogen leveren aan het event. We hebben een toffe samenwerking met United Economy en STRO: zonder hen zou ons initiatief niet mogelijk zijn. Het vernieuwende aan wat we in Meppel doen, is dat we ons in eerste instantie richten op particulieren, bewoners, daarna betrekken we het mkb. Dat is nieuw en ook best spannend. Het gaat erom samen bewust te worden van waarde en waarden, in een nieuwe economie en inclusieve samenleving. Een United Economy waarin iedereen ertoe doet en meedoet!”

 

Share This